25 Ocak 2012 Çarşamba

Değişim

Okulda ilk dönemi bitirdik... Bayağı koşturmacalı, farklı devinimleri içinde barındıran zorlu bir dönemdi... 2 haftalık bir mola verdik, işte bu devinime... Ve elbette beni bu tatil dönemlerinde en çok mutlu eden oğluma, evime, kendime zaman ayırabilmek... Bazen deli misali oluyorum. Yapılması gerekenler, yapmak istediklerim, arada denge kurma çabam... Ve yine yetişemiyorum, zaman bana yetmiyor hissi... Ayıkla pirincin taşını... İyi de bazen istemiyorum ki pirincin taşını ayıklamak... Hepsini istiyorum, doyumsuz muyum neyim :) Neyse ilk iki gün geçti... Aslında bakarsanız 4, ama onlar zaten tatildi, onun için 2 :) Dün sabah bizim için farklı başladı, Elif teyzemize her zamankinden daha geç gelmesini söyledim. oğlumla inanmazsınız 8:30' a kadar uyuduk... Normalde ben 6:20 kalkarım, o da peşimden, iyi ihtimal 7:30 :) biraz yatak keyfi yaptık, buna ikimiz de bayılıyoruz, hemen fırlayıp kalkmak gerekmiyor. miskin kediler, yaramaz kediler, gıdı gıdılar sabahı karşıladı... sonra teyzemiz geldi, kahvaltı ettik ve yine yalnız değildik, kahvaltıda her zamanki kadro dışında teyzemiz ve Yağmur da katıldı... Amanın Ege'm çok mutlu oldu... Kahkahalar, çığlıklar, şenlendik yahu... Öğleden sonra da hep beraber parka gittik ve işte DEĞİŞİM i gördüm... oğlum bütün marifetlerini sergiledi. En son birlikte parka gittiğimizde elimden tutuyordu. Artık parkta dört dönüyor. Kayırağın merdivenlerine kenar demirlerini tutarak çıkıyor, inanamadım. Bir de demirler soğuk geldikçe, sinir olup, "soğuk, soğuk, uff" diye söyleniyor :)) Küçük kaydıraktan kendi kayıyor... İnanamadım. oğlum gerçekten değişiyor, gelişiyor ve büyüyor... Onun bu anlarına yetişmeye, kaçırmamaya çalışıyorum. mümükn olduğunca şahit olmak, ortak olmak, onu yaşamak istiyorum... Ve her fırsatı değerlendiriyorum..

Beklesin beni evde yerleşmesi gereken dolaplar, gitmem gereken kontroller...Beklesin beni ütüler, evin işi... Oğlum öncelikli :)) Desem de bunlarda listemde yer alıyor, evin tüm dolapları elden geçecek tatilde. En azından hedefim bu :)) İndirimi de kuyruğundan yakalarsam çok iyi iş yapmış olacağım... Valla ev işi, dışarı işi için hava durumu bile kontrol ediyorum ,sormayın, hi hi  hi...

Ve diğer bir DEĞİŞİM de ben de, oldum bugün 38! Bugün benim doğumgünüm. Espri ile karışık birkaç yılda bir kutlasam diyorum yaşlarımı... Yoruyor beni yılllar...bir de bazen değişim o kadar ve kontrolsüz oluyor ki ya beden ya ruh yakalayamıyor bu hızı... Yeni yaşımda bugüne kadar kazandıklarım, en değerli varlıklarım olan ailem, canım kocam, biricik oğlum, dostluklarım, arkadaşlıklarım, insanların kalbinde beni düşününce sıcak bir his sürsün gitsin, Onlar beni güçlü kılan... Diğer değişimler, eğer bundan sonraki hayatımda keyifle, sağlıkla, güzellikle gelecekseniz bekliyorum :))) Yeni yaşım kutlu olsun... Oğlum bana bugün, "iyi ki doğdun" dedi bile :))

1 yorum: